• banners/banner-herontwikkeling-locatie-munnikstraat.jpg
  • banners/banner-lbhf.jpg

Holtum, een dorp om trots op te zijn!

Van harte welkom om de website van het dorpsplatform van Holtum. Met deze website willen wij bewoners op de hoogte stellen van de ontwikkelingen van en in ons dorp, maar jullie ook meenemen in de activiteiten die georganiseerd worden om de bewoners samen te brengen. Neem gerust een kijkje in de kalender, denk mee over het leefbaarheidsfonds, neem contact op met de werkgroepen en blijf op de hoogte van de Houtemse Gezet.

Het Dorpsplatform is de overkoepeling van diverse werkgroepen welke te maken hebben met leefbaarheid in Holtum. De diverse initiatieven hieromtrent welke al liepen zijn samengevoegd om als eenheid samen aan het thema en belang van leefbaarheid te werken. We doen dit al ruim 27 jaar.

Nieuwsitems:

16 artikelen - Pagina 1 2 3 4

Houtem Vreuger

De werkgroep “Houtem Vreuger”, die al enkele jaren succesvol bezig is om de vroegere ‘Holtumse tijden’ levend te houden, gaat op vrijdag 17 november a.s. in de Aw Sjoal in dit kader weer een gratis toegankelijke avond organiseren met als thema ‘Houtem in de 60er joare’. De avond begint om 19.30 uur.

Dorpsfeest Holtum groot succes

Op zaterdag 26 augustus was de 5de editie van het dorpsfeest in Holtum. Een evenement,  georganiseerd door en voor de inwoners van Holtum. Centraal in dit evenement is de mogelijkheid voor inwoners van Holtum om elkaar te ontmoeten en samen een gezellige middag/avond door te brengen. Dit jaar is ervoor gekozen om het feest te organiseren op het onlangs gerealiseerde landschapspark D’n Dreesj.

Open Grensmaasdag Trierveld

Consortium Grensmaas en Rijkswaterstaat Maaswerken organiseren zaterdag 9 september de open Grensmaasdag. De imposante werklocatie Trierveld aan de Parallelweg tussen Schipperskerk en Illikhoven vormt van 10 tot 17 uur het decor voor een dag boordevol
activiteiten voor jong en oud.

Holtum Kookt!

“HOLTUM KOOKT’ biedt op vrijdag 4 december 2015 een gezellige kookmiddag aan voor 55-plussers met of zonder partner. Meehelpen met de voorbereidingen mag (vanaf 14.00 uur), graag zelfs, maar is absoluut geen verplichting. Kom op tijd en om een praatje te maken en een drankje te nuttigen, dat kan al vanaf 14.00 uur.

16 artikelen - Pagina 1 2 3 4
 
 
 
 
 
 
 
 


Dorpsplatform Holtum