• banners/banner-herontwikkeling-locatie-munnikstraat.jpg
  • banners/banner-lbhf.jpg

Holtum, een dorp om trots op te zijn!

Van harte welkom om de website van het dorpsplatform van Holtum. Met deze website willen wij bewoners op de hoogte stellen van de ontwikkelingen van en in ons dorp, maar jullie ook meenemen in de activiteiten die georganiseerd worden om de bewoners samen te brengen. Neem gerust een kijkje in de kalender, denk mee over het leefbaarheidsfonds, neem contact op met de werkgroepen en blijf op de hoogte van de Houtemse Gezet.

Het Dorpsplatform is de overkoepeling van diverse werkgroepen welke te maken hebben met leefbaarheid in Holtum. De diverse initiatieven hieromtrent welke al liepen zijn samengevoegd om als eenheid samen aan het thema en belang van leefbaarheid te werken. We doen dit al ruim 27 jaar.

Nieuwsitems:

16 artikelen - Pagina 1 2 3 4

Eerste Houtemse Gezèt

De eerste Houtemse Gezèt is een feit. iedere inwoner van Holtum heeft deze vandaag in de brievenbus gekregen. Heeft u hem toch gemist? Lees hem hier.

Gratis afval inleveren bij de milieuparken

Heel veel soorten afval kunt u gratis brengen bij de gemeentelijke milieuparken. Weet u welke soorten dit zijn? Lees verder….

Het Anker moet blijven!

Samen in beweging, toen, nu en in de toekomst!

Sportplaza Het Anker, al meer dan 40 jaar een begrip bij ons in de omgeving. In 1975 opgezet als Sport-en recreatiecentrum Het Anker voor u de inwoners van stadsdeel Born en zijn naaste omgeving.

DVD Holtum in 1968

Tijdens de thema-avond “Houtem in de 60’er jaore” op vrijdag 17 november a.s. in gemeenschaphuis “de Aw Sjoal” wordt o.a. de door cineast Adolfs in 1968 gemaakte en door de werkgroep “Houtem Vreuger” samen met filmmaker Paul Cuijpers bewerkte en van geluid voorziene dorpsfilm vertoond. Het staat inmiddels vast dat deze film ook op dvd wordt uitgebracht. Inmiddels is het minimaal benodigde aantal van 100 bestellingen namelijk al bereikt.

16 artikelen - Pagina 1 2 3 4
 
 
 
 
 
 
 
 


Dorpsplatform Holtum