• banners/banner-herontwikkeling-locatie-munnikstraat.jpg
  • banners/banner-lbhf.jpg

Holtum, een dorp om trots op te zijn!

Van harte welkom om de website van het dorpsplatform van Holtum. Met deze website willen wij bewoners op de hoogte stellen van de ontwikkelingen van en in ons dorp, maar jullie ook meenemen in de activiteiten die georganiseerd worden om de bewoners samen te brengen. Neem gerust een kijkje in de kalender, denk mee over het leefbaarheidsfonds, neem contact op met de werkgroepen en blijf op de hoogte van de Houtemse Gezet.

Het Dorpsplatform is de overkoepeling van diverse werkgroepen welke te maken hebben met leefbaarheid in Holtum. De diverse initiatieven hieromtrent welke al liepen zijn samengevoegd om als eenheid samen aan het thema en belang van leefbaarheid te werken. We doen dit al ruim 27 jaar.

Nieuwsitems:

16 artikelen - Pagina 1 2 3 4

Open dag hospice Bronnerhof

In het kader van de week van de zorg kunt u op 17 maart voor informatie terecht, en een kijkje nemen, in hospice Bronnerhof in Born. Bronnerhof heeft een hoog ‘Holtum-gehalte’ omdat dit huis een initiatief is geweest van een aantal Holtummers en omdat diverse mensen uit ons dorp er als vrijwilliger actief zijn.

Tweede Houtemse Gezèt

De tweede Houtemse Gezèt is een feit. iedere inwoner van Holtum heeft deze vandaag in de brievenbus gekregen. Heeft u hem toch gemist? Lees hem hier.

Dorpsbijeenkomst

Het is bijna zover. De dorpsbijeenkomst waar wij al zo lang naar uitkijken en naar toe hebben gewerkt. Deze zal op vrijdagavond 9 maart aanstaande van 19.00 tot ca. 21.00 uur plaatsvinden in de ‘Auw Sjoal’.

Verkiezingen en Referendum

Woensdag 21 Maart aanstaande verkiezingen van de leden van de gemeenteraad en raadgevend referendum.

U komt toch zeker ook?

16 artikelen - Pagina 1 2 3 4
 
 
 
 
 
 
 
 


Dorpsplatform Holtum