Holtum, een dorp om trots op te zijn!

Van harte welkom om de website van het dorpsplatform van Holtum. Met deze website willen wij bewoners op de hoogte stellen van de ontwikkelingen van en in ons dorp, maar jullie ook meenemen in de activiteiten die georganiseerd worden om de bewoners samen te brengen. Neem gerust een kijkje in de kalender, denk mee over het leefbaarheidsfonds, neem contact op met de werkgroepen en blijf op de hoogte van de Houtemse Gezet.

Het Dorpsplatform is de overkoepeling van diverse werkgroepen welke te maken hebben met leefbaarheid in Holtum. De diverse initiatieven hieromtrent welke al liepen zijn samengevoegd om als eenheid samen aan het thema en belang van leefbaarheid te werken. We doen dit al ruim 27 jaar.

Nieuwsitems:

Splash and Play

Ben je vrij op 9 juni? Dat komt goed uit!

In het parkje bij de Grote Dries in Holtum worden waterspellen georganiseerd. Denk hierbij aan diverse spellen met waterballonnen, een glijzeil, waterflessen voetbal en meer. De waterspellen starten om 14:00 en eindigen om 17:00. Deelname is gratis en voor iedereen! Meld je aan door een mail te sturen naar jongeren@holtum.nu en vermeld daarin de naam, leeftijd en telefoonnummer (om contact te kunnen opnemen bij slecht weer). Kinderen dienen tijdens deze activiteit vergezeld te worden door ouder(s)/verzorger(s).

De waterspellen worden georganiseerd door de werkgroep jongeren die sinds enige tijd actief is vanuit het initiatief Holtum 2.0. Wij hebben als doel om kinderen en jongeren met elkaar in contact te brengen door activiteiten te organiseren voor groot en klein.  

 
 
 
 
 
 
 
 


Dorpsplatform Holtum