• banners/banner-herontwikkeling-locatie-munnikstraat.jpg
  • banners/banner-lbhf.jpg

Holtum, een dorp om trots op te zijn!

Van harte welkom om de website van het dorpsplatform van Holtum. Met deze website willen wij bewoners op de hoogte stellen van de ontwikkelingen van en in ons dorp, maar jullie ook meenemen in de activiteiten die georganiseerd worden om de bewoners samen te brengen. Neem gerust een kijkje in de kalender, denk mee over het leefbaarheidsfonds, neem contact op met de werkgroepen en blijf op de hoogte van de Houtemse Gezet.

Het Dorpsplatform is de overkoepeling van diverse werkgroepen welke te maken hebben met leefbaarheid in Holtum. De diverse initiatieven hieromtrent welke al liepen zijn samengevoegd om als eenheid samen aan het thema en belang van leefbaarheid te werken. We doen dit al ruim 27 jaar.

Nieuwsitems:

Vernieuwing website

Momenteel wordt er aan onze website gewerkt.

Het dorpsplatform heeft besloten om een aantal nieuwe functies toe te voegen aan onze website. Sommige achter de schermen waar u niet zo snel iets van merkt maar.....

We hebben inmiddels wel een online formulier staan m.b.t. het Leefbaarheidsfonds.

Op de voorpagina ziet u nu slechts nog een aantal oudere nieuws items staan. Die gaan wij op korte termijn verwijderen en we gaan u meer op de hoogte houden van het wel en wee in en rondom Holtum.

 
 
 
 
 
 
 
 


Dorpsplatform Holtum