Holtum, een dorp om trots op te zijn!

Van harte welkom om de website van het dorpsplatform van Holtum. Met deze website willen wij bewoners op de hoogte stellen van de ontwikkelingen van en in ons dorp, maar jullie ook meenemen in de activiteiten die georganiseerd worden om de bewoners samen te brengen. Neem gerust een kijkje in de kalender, denk mee over het leefbaarheidsfonds, neem contact op met de werkgroepen en blijf op de hoogte van de Houtemse Gezet.

Het Dorpsplatform is de overkoepeling van diverse werkgroepen welke te maken hebben met leefbaarheid in Holtum. De diverse initiatieven hieromtrent welke al liepen zijn samengevoegd om als eenheid samen aan het thema en belang van leefbaarheid te werken. We doen dit al ruim 27 jaar.

Nieuwsitems:

Garage Sale 23 Juni

Garage Sale

Op zondag 23 juni 2024 organiseren we in Holtum een garage sale.

We hopen een mooie route voor jullie te creëren, zodat er door heel het dorp iets leuks te kopen is en je ook nog lekker kunt wandelen. Vind je het leuk om ook met je spulletjes te gaan staan, dan horen we graag van je via Garagesale@holtum.nu

Er zijn zelfs al mensen van Eugeniahof die zich samen pakken en met al hun spulletjes samen gaan staan. Verder wordt de gehele route aangegeven met ballonnen, dus let op alle vrolijke kleuren. 

De route zal met jullie gedeeld worden via de Houtemse Gezet, Facebook en op de website.

Laten we er samen een leuke dag van maken!

Deelname is gratis!

Groetjes werkgroep Garage Sale

Truus en Rylana!

Klik op lees meer voor de laatste plattegrond!

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 


Dorpsplatform Holtum