• banners/banner-nedcar.jpg
  • banners/banner-herontwikkeling-locatie-munnikstraat.jpg
  • banners/banner-windmolenpark-holtum-noord.jpg
  • banners/banner-lbhf.jpg

Het Dorpsplatform is de overkoepeling van diverse werkgroepen welke te maken hebben met leefbaarheid in Holtum.. De diverse initiatieven hieromtrent welke al liepen zijn samengevoegd om als eenheid samen aan het thema en belang van leefbaarheid te werken. We doen dit al ruim 20 jaar..

      Nieuwsitems:

Terug

Vragen, opmerkingen of aanmerkingen over uitbreiding VDL/Nedcar? Laat het ons weten!

  • door 't bestuur
  • 03-05-2019

Limburg versterkt de strategische positie van VDL Nedcar aanzienlijk door de autofabriek flink ruimte te geven voor uitbreiding. Daardoor kan VDL Nedcar het fabrieksterrein van 93 hectare uitbreiden. De Provincie verkoopt haar gronden rondom de fabriek aan VDL Nedcar en maakt procedureel de uitbreiding mogelijk. Dat doen zij in goed overleg met de gemeenten Sittard-Geleen en Echt-Susteren. Door de uitbreidingsmogelijkheden kan VDL Nedcar op termijn doorgroeien. Meer weten over de uitbreiding VDL/Nedcar? Lees het hele artikel.

Een dialoog met de omgeving staat de komende maanden dan ook voorop. De betrokken inwoners rond het fabrieksterrein worden via een brief huis-aan-huis geïnformeerd over de plannen en de procedure. Zie de website www.gowVDLNedcar.nl voor meer informatie.

Ook de klankbordgroep VDL/Nedcar gaat in de maand juni in gesprek met alle betrokkenen (VDL NedCar – Provincie – Gemeente). De oproep is dan ook om uw vra(a)g(en), opmerking(en), aanmerking(en) te noteren en in te leveren. Graag vóór 14 mei 2019.

Vragen, opmerkingen of aanmerkingen over uitbreiding VDL/Nedcar? Laat het ons weten en vul het formulier in.

 
 
 
 
 
 
 
 


Dorpsplatform Holtum