• banners/banner_buurtplatform.jpg
  • banners/banner_nieuwsbrief.jpg
  • banners/banner_wg_holtum2.jpg

   

De (toekomstige) leefbaarheid van ons dorp is een thema wat velen van ons zorgen baart. Dat geldt zeker voor de verenigingsmensen in ons dorp en het Buurtplatform, maar ook voor veel andere bewoners.

Voorjaar 2017 heeft het Buurtplatform Holtum (actief sinds 2006) zijn naam gewijzigd in de meer toepasselijke naam Dorpsplatform Holtum. Dit werd met name getriggerd door enkele personele wisselingen in dit platform en het opnemen in de organisatie van een zich Holtum 2.0 noemende werkgroep, die zich in de loop van dit jaar spontaan heeft gevormd.

Als Dorpsplatform zijn we blij met dit nieuwe initiatief. Het past heel goed bij en naast een aantal grote, de leefbaarheid bedreigende, infrastructurele ontwikkelingen rondom Holtum  en de organisatie van het dorpsfeest, die al (veel) langer onze vlag  veel aandacht krijgen.

Met de komst van de nieuwe wergroep Holtum 2.0 heeft ook de website van het Dorpsplatform een ontwikkeling ondergaan. Op deze vernieuwde website (waar u zich tans bevindt) vind u nu de informatie van de 7 werkgroepen, actueel nieuws en diverse informatie omtrent zaken aangaande Holtum en omgeving. 

      Nieuwsitems:

Terug

Voorverkoop Houtumse Revue

  • door Administrator
  • 03-01-2019

De voorverkoop van de 36ste Houtumse Revue is van start gegaan. Voor alle avonden zijn er zijn nog enkele kaarten te koop.

De kaarten kosten € 12,50 per stuk. De voorstellingen zijn op zaterdag 19 januari, zondag 20 januari, donderdag 24 januari, vrijdag 25 januari en zaterdag 26 januari. De aanvangstijd is 20.00 uur, behalve op zondag 20 januari, 18.00 uur.

Wilt genieten van een mooie revue, dan Hawt os in de gate. Wees er op tijd bij, want OP=OP!!!

Heeft u belangstelling? Neem dan contact op met Hub Sanders, Grote Dries 2, 046-4853528 of sanders.hjm@gmail.com.

 
 
 
 
 
 
 
 


Dorpsplatform Holtum