• banners/banner-nedcar.jpg
  • banners/banner-herontwikkeling-locatie-munnikstraat.jpg
  • banners/banner-windmolenpark-holtum-noord.jpg
  • banners/banner-lbhf.jpg

Het Dorpsplatform is de overkoepeling van diverse werkgroepen welke te maken hebben met leefbaarheid in Holtum.. De diverse initiatieven hieromtrent welke al liepen zijn samengevoegd om als eenheid samen aan het thema en belang van leefbaarheid te werken. We doen dit al ruim 20 jaar.

      Nieuwsitems:

Terug

Voorstellen nieuwe wijkagent

  • door 't bestuur
  • 20-02-2019

Zoals wellicht al bij enkele mensen bekend ben ik sinds kort werkzaam als wijkagent in Stadsdeel I, vanuit het Basisteam Westelijke Mijnstreek. Ik focus mijn werkzaamheden vooral op de dorpen Born, Buchten en Holtum, maar zal ook in de omliggende dorpen actief zijn als wijkagent. Ik ben in ieder geval het komende jaar (2019) werkzaam als wijkagent.

Ik zal mij even kort aan jullie voorstellen. Ik ben Lisanne Faessen, ik ben 25 jaar oud, ik ben zelf woonachtig in het dorpje Maasbree (in de buurt van Venlo), hier woon ik samen met mijn vriend. Ik ben sinds augustus 2018 werkzaam op het Basisteam Westelijke Mijnstreek.

Ik heb in juli 2018 mijn opleiding aan de politieacademie afgerond en sindsdien ben ik dan ook fulltime aan het werk bij de politie. Omdat het werk als wijkagent mij erg aanspreekt en omdat ik mezelf wil blijven ontwikkelen, heb ik ervoor gekozen om dit jaar aan de slag te gaan als wijkagent (ik kreeg deze mogelijkheid middels een leerwerkplek). Ik kan jullie in ieder geval zeggen dat ik er heel veel zin in heb en dat ik met de volle energie aan de slag ga in de wijk. Wellicht dat we elkaar een keer persoonlijk treffen, maar zo niet dan hebben jullie in ieder geval een klein beetje een beeld van mij.

Lisanne Faessen
Wijkagent Born-Buchten-Holtum

 
 
 
 
 
 
 
 


Dorpsplatform Holtum