• banners/banner-nedcar.jpg
  • banners/banner-herontwikkeling-locatie-munnikstraat.jpg
  • banners/banner-windmolenpark-holtum-noord.jpg
  • banners/banner-lbhf.jpg

Het Dorpsplatform is de overkoepeling van diverse werkgroepen welke te maken hebben met leefbaarheid in Holtum.. De diverse initiatieven hieromtrent welke al liepen zijn samengevoegd om als eenheid samen aan het thema en belang van leefbaarheid te werken. We doen dit al ruim 20 jaar..

      Nieuwsitems:

Terug

Verbindingsgroep Leefbaar Holtum

  • door 't bestuur
  • 25-06-2019

In Holtum zijn allerlei inwoners actief bezig in het belang van de leefbaarheid van de inwoners van Holtum. Allerlei werkgroepen zijn bezig om de leefbaarheid te bewaken, zo zijn er een aantal Holtummers vertegenwoordigd in het buurtenplatform dat zich bezighoudt met de verbreding van de A2, de klankbordgroep VDL Nedcar houdt zich bezig met de gebiedsontwikkeling bij VDL Nedcar en ook bij het grensmaasproject is een vertegenwoordiger van Holtum betrokken. Momenteel is gezien de ontwikkelingen omtrent de windmolens een werkgroep “Windmolens” in oprichting en vanuit Holtum 2.0 is er ook op allerlei fronten aandacht voor de leefbaarheid in het dorp. Zo worden er tal van activiteiten georganiseerd en is er aandacht voor de jeugd, de ouderen, de veiligheid en de verkeersproblematiek.

Al deze werkgroepen vallen onder de paraplu van het Dorpsplatform. Zie een overzicht van de werkgroepen op de achterzijde en bezoek regelmatig onze website www.dorpsplatformholtum.nl.

Op initiatief van het dorpsplatform is besloten om een collectief te vormen met vertegenwoordigers van een aantal werkgroepen om de krachten nog meer te bundelen en om samen een vuist te kunnen maken. Dit collectief heeft de naam Verbindingsgroep Leefbaar Holtum gekregen..

Lees de hele brief van de Verbindingsgroep Leefbaar Holtum online.

 
 
 
 
 
 
 
 


Dorpsplatform Holtum