• banners/banner-nedcar.jpg
  • banners/banner-herontwikkeling-locatie-munnikstraat.jpg
  • banners/banner-windmolenpark-holtum-noord.jpg
  • banners/banner-lbhf.jpg

Het Dorpsplatform is de overkoepeling van diverse werkgroepen welke te maken hebben met leefbaarheid in Holtum.. De diverse initiatieven hieromtrent welke al liepen zijn samengevoegd om als eenheid samen aan het thema en belang van leefbaarheid te werken. We doen dit al ruim 20 jaar..

      Nieuwsitems:

Terug

PBC D’n Aezel jubileert!

  • door 't bestuur
  • 15-05-2019

Op 30, 31 mei en 1 juni a.s. organiseert Poolbiljartvereniging “D’n Aezel” voor de 25e keer een groot biljarttoernooi. De naam van het inmiddels in biljartkringen zeer bekende toernooi is het IA-toernooi. Hierbij staat “IA” voor het balkende geluid dat het dier maakt waaraan het café, waar de wedstrijden plaatsvinden, zijn naam dankt: café ‘Den Aezel in Holtum.

Ook dit jaar worden er weer (top)spelers uit de brede regio verwacht om zich op de pooltafels te meten en een gooi te doen naar de mooie prijzen, maar met name de meterhoge wisseltrofee.

Dit jaar zal er, naast de hoofdronde, tevens met een terugvalronde voor 1e, 2e en 3e klasse spelers worden gespeeld.

Zoals elk jaar zal het op de speeldagen in café “Den Aezel” een gezellige en drukke boel worden, want behalve spelers vinden ook supporters hun weg naar dit mooie poolbiljartspektakel.

Ook als je niet bekend bent met de poolbiljart sport, ben je van harte welkom. Er zijn, vanwege het jubileum, leuke en extra activiteiten. Zo is er o.a. een tombola met (heel) mooie prijzen!

“PBC D’n Aezel” is een gezonde vereniging, die bijna 30 leden telt en met 5 teams in de poolbiljartcompetitie uitkomt. Een aantal topspelers vindt er zijn thuis.

De eerste speelronde en de herkansing worden gespeeld op donderdag 30 mei (de gehele dag) en vrijdag 31 mei as. (tot 16:00 uur). Opgeven kan via janssenmhj@gmail.com (Marcel Janssen) of via 06-29389952.

 
 
 
 
 
 
 
 


Dorpsplatform Holtum