• banners/banner-nedcar.jpg
  • banners/banner-herontwikkeling-locatie-munnikstraat.jpg
  • banners/banner-windmolenpark-holtum-noord.jpg
  • banners/banner-lbhf.jpg

Het Dorpsplatform is de overkoepeling van diverse werkgroepen welke te maken hebben met leefbaarheid in Holtum.. De diverse initiatieven hieromtrent welke al liepen zijn samengevoegd om als eenheid samen aan het thema en belang van leefbaarheid te werken. We doen dit al ruim 20 jaar..

      Nieuwsitems:

Terug

Open uitnodiging workshop nieuwe spelers Houtumse Revue

  • door 't bestuur
  • 18-06-2019

Beste enthousiasteling,

We horen vaker van mensen dat het ze leuk lijkt eens te komen kijken in de keuken van de Houtumse Revue.Daarom organiseren wij hiervoor een workshop om vrijblijvend kennis te maken en eens proeven aan het toneelspel!

Daarom willen we jullie bij deze hartelijk uitnodigen om deel te nemen aan een spelersworkshop op dinsdag 2 juli as. De workshop vindt plaats in gemeinsjapshoes 'de Auw Sjoal' en zal beginnen om 19.30u tot ongeveer 21.30u met ruimte om na te praten onder het genot van een drankje.

Wat kunnen jullie verwachten? Wij geven een korte toelichting over onze vereniging en voor de rest gaan we op een leuke manier aan de slag met toneel. We zorgen voor een leuk afwisselend programma onder kundige begeleiding.

Dit wordt een leuke, laagdrempelige avond. Kom gewoon gezellig spelen en proeven aan onze leuke club. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend maar we hopen jullie natuurlijk gek genoeg te krijgen om deel te nemen aan onze nieuwe productie!

Hopelijk zien we ons de 2e! Wil je deelnemen geef je op via een mailtje naar Koen Bothmer (koenbothmer@hotmail.com). Bij vragen, neem gerust contact op met Koen Bothmer: 0646594649.

Met groteske en theatrale groeten,
Namens Theatergezelsjap 'de Houtumse Revue',
Kay Verheijen en Koen Bothmer

 
 
 
 
 
 
 
 


Dorpsplatform Holtum