• banners/banner-nedcar.jpg
  • banners/banner-herontwikkeling-locatie-munnikstraat.jpg
  • banners/banner-windmolenpark-holtum-noord.jpg
  • banners/banner-lbhf.jpg

Het Dorpsplatform is de overkoepeling van diverse werkgroepen welke te maken hebben met leefbaarheid in Holtum.. De diverse initiatieven hieromtrent welke al liepen zijn samengevoegd om als eenheid samen aan het thema en belang van leefbaarheid te werken. We doen dit al ruim 20 jaar.

      Nieuwsitems:

Terug

Open dag hospice Bronnerhof

  • door 't bestuur
  • 09-03-2018

In het kader van de week van de zorg kunt u op 17 maart voor informatie terecht, en een kijkje nemen, in hospice Bronnerhof in Born. Bronnerhof heeft een hoog ‘Holtum-gehalte’ omdat dit huis een initiatief is geweest van een aantal Holtummers en omdat diverse mensen uit ons dorp er als vrijwilliger actief zijn.

Het hospice gevestigd in een voormalig klooster achter de kerk in Born is een zogenaamd bijna-thuis-huis, een kleinschalige, warme plek voor gasten en hun naasten in de laatste levensfase, en bestaat inmiddels 6 jaar. Het huis met 5 gastenkamers draait voornamelijk op een ‘leger’ van ca. 90 vrijwilligers, in goede samenwerking met de verpleegkundigen van Buurtzorg en de eigen huisarts van de aanwezige gasten in het huis.
 
Iedereen die om welke reden dan ook graag meer wil weten over hospicezorg in het algemeen en Bronnerhof in het bijzonder, is op 17 maart van harte welkom. Ook mensen die geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk in ons hospice, zijn van harte welkom.
Wij bieden daartoe 2 verschillende tijdstippen aan om op bezoek te komen: om 13.30 uur en om 15 uur. Na een algemene inleiding, zullen wij een rondleiding in kleine groepjes verzorgen en allerlei vragen beantwoorden. Wel vragen wij u om u vooraf even aan te melden voor deze open dag. Dat kan door een email te sturen naar info@bronnerhof.nl of door dit telefonisch te doen op nummer 046-4861604. Vermeld s.v.p. op welk tijdstip en met hoeveel personen u komt.

 
 
 
 
 
 
 
 


Dorpsplatform Holtum