• banners/banner-nedcar.jpg
  • banners/banner-herontwikkeling-locatie-munnikstraat.jpg
  • banners/banner-windmolenpark-holtum-noord.jpg
  • banners/banner-lbhf.jpg

Het Dorpsplatform is de overkoepeling van diverse werkgroepen welke te maken hebben met leefbaarheid in Holtum.. De diverse initiatieven hieromtrent welke al liepen zijn samengevoegd om als eenheid samen aan het thema en belang van leefbaarheid te werken. We doen dit al ruim 20 jaar.

      Nieuwsitems:

Terug

Koningsdag 2018

  • door 't bestuur
  • 23-04-2018

Tradities proberen wij  in ere  te houden,  ook bij ons in Holtum en een van die tradities is het vieren van Koningsdag.

KONINGSDAG 2018  gaan wij dit jaar vieren op vrijdag 27 april 2018. 

Alle activiteiten vinden plaats rond de Holtummer Markt.  Onze Burgemeester, dhr. Sjraar Cox heeft toegezegd deze morgen naar Holtum te komen om de feestelijkheden mee te openen. 

Volgens traditie zal om 10.00 uur de vlag worden gehesen tijdens het spelen van het volkslied door onze “fanfare Juliana”.

Vervolgens wordt er een rondgang door het dorp gemaakt met Muziekgezelschap  “Juliana”  en schutterij “Sint Martinus”,  met in hun midden de nieuwbakken schutterskoning 2018, schutter Scott Smeets.

Voor de jeugd heeft Serge Tummers weer leuke spellen uitgezocht en men kan gebruik maken van een springkussen .   Het  programma voor deze morgen:

10.00 uur     Opening van de festiviteiten  d.m.v. hijsen Nederlandse vlag  en spelen volkslied. 

10.30 – 12.00 u      SPELLEN – SPRINGKUSSEN – BALLONNEN WEDSTRIJD

Voor alle deelnemende kinderen is er een prijsje en er zal ook een versnapering  aan de kinderen aangeboden worden.

We hopen op goed weer dit jaar, zodat velen de weg naar de “Holtummer Markt” zullen maken om zich voor Koning en Vaderland, maar vooral ook om zich zelf actief of passief prima te amuseren.            

Stichting Oranjecomité Holtum

 
 
 
 
 
 
 
 


Dorpsplatform Holtum