• banners/banner-uitbreiding-vdl-nedcar.jpg
  • banners/banner-herontwikkeling-locatie-munnikstraat.jpg
  • banners/banner-windmolenpark-holtum-noord.jpg

Het Dorpsplatform is de overkoepeling van diverse werkgroepen welke te maken hebben met leefbaarheid in Holtum.. De diverse initiatieven hieromtrent welke al liepen zijn samengevoegd om als eenheid samen aan het thema en belang van leefbaarheid te werken. We doen dit al ruim 20 jaar.

      Nieuwsitems:

Terug

Houtumse revue 2021 gaat niet door

  • door Administrator
  • 12-09-2020

HOUTUMSE REVUE 2021 GAAT NIET DOOR

Met pijn in het hart heeft het bestuur van de Houtumse revue moeten besluiten om de revue in januari 2021 niet door te laten gaan. Dit besluit is genomen na uitvoerig overleg, waarbij ook enkele alternatieve programma’s zijn overwogen.

De huidige stand van zaken rondom Corona en de onzekerheid die dit met zich meebrengt, laten een revue eenvoudigweg niet toe. De huidige regelgeving schrijft voor dat er maar met een beperkt aantal mensen en op gepaste afstand met elkaar gewerkt mag worden. Zowel in de voorbereiding als tijdens de uitvoeringen is het haast onmogelijk om de juiste afstand tot elkaar in acht te nemen.

De veiligheid van bezoekers en leden staan voorop!

 

Het bestuur hoopt dat u begrip heeft voor dit moeilijke besluit. Maar vooral hopen zij iedereen weer te mogen begroeten bij de volgende editie van de revue in januari 2022.

Tot die tijd: blijf gezond, wees voorzichtig en houdt afstand.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 


Dorpsplatform Holtum