• banners/banner-nedcar.jpg
  • banners/banner-herontwikkeling-locatie-munnikstraat.jpg
  • banners/banner-windmolenpark-holtum-noord.jpg
  • banners/banner-lbhf.jpg

Het Dorpsplatform is de overkoepeling van diverse werkgroepen welke te maken hebben met leefbaarheid in Holtum.. De diverse initiatieven hieromtrent welke al liepen zijn samengevoegd om als eenheid samen aan het thema en belang van leefbaarheid te werken. We doen dit al ruim 20 jaar.

      Nieuwsitems:

Terug

Holtum Helpt Holtum

  • door 't bestuur
  • 12-04-2020

‘Holtum Helpt Holtum’

 

Het zijn vreemde tijden waarin we momenteel leven. Niet meer naar je werk kunnen, niet meer in groepen kunnen sporten, niet meer gezellig samen zijn en geen feestjes meer. Naast deze zaken zijn er, zeker voor de ouderen en risicogroepen, nog meer uitdagingen om deze periode door te komen. Gelukkig is er in ons dorp al vaak sprake van hulp door buren en/of familie, maar een aanvulling hierop is waarschijnlijk nodig om die hulp waar nodig & mogelijk breder te trekken.


Het dorpsplatform Holtum en de werkgroep Holtum2.0 willen hier graag iets aan doen en hebben daarom een actiegroep ‘Holtum helpt Holtum’ in het leven geroepen!

 

Het doel van ‘Holtum helpt Holtum’ is dat dorpsbewoners, jong en oud(er), elkaar kunnen helpen en steunen waar ze maar kunnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boodschappen voor iemand doen, de hond uitlaten, eenzame ouders een opkikker geven door een kaartje te sturen, af en toe te bellen of voor iemand eens een bakje vers gemaakte soep te brengen. Op onze Facebookpagina Holtum.nu staan al diverse voorbeelden, maar je kunt ook zelf ideeën aandragen. Wij willen vooral vraag en aanbod van hulp op elkaar afstemmen. Belangrijk is hierbij dat wij de privacy van zowel vragers als aanbieders van hulp scherp in het oog zullen houden!

 

Ben jij iemand die onze inwoners wilt helpen? Of ben je misschien iemand die onze hulp wel heel goed kan gebruiken of weet wie dringend hulp nodig heeft? Laat het ons dan weten! Stuur een e-mail naar holtumhelptholtum@outlook.com en vermeld hierin je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, leeftijd en of je graag hulp ontvangt of aanbiedt. Vertel hier ook bij op welke gebieden je graag deze hulp ontvangt of aanbiedt. Wil je graag meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Frits Suntjens via 06 531 60 004. Je kunt hem ook bellen om je hulp aan te bieden of om hulp te vragen.

 

Ook kan je onderstaand invulstrookje invullen en inleveren op Buchterweg 4 te Holtum.

Samen moeten we dit kunnen doen, want samen staan we sterk!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam:………………………………………………………………………………………..

Adres:………………………………………………………………………………………..

Telefoonnummer:…………………………………………………………………………..

E-mailadres:…………………………………………………………………………………

Leeftijd:………………………………………………………………………………………


Streep door wat niet van toepassing is:

Ik bied graag mijn hulp aan:                        Ik heb hulp/steun nodig voor/bij:

……………………………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………………………………

 
 
 
 
 
 
 
 


Dorpsplatform Holtum