• banners/banner-nedcar.jpg
  • banners/banner-herontwikkeling-locatie-munnikstraat.jpg
  • banners/banner-windmolenpark-holtum-noord.jpg
  • banners/banner-lbhf.jpg

Het Dorpsplatform is de overkoepeling van diverse werkgroepen welke te maken hebben met leefbaarheid in Holtum.. De diverse initiatieven hieromtrent welke al liepen zijn samengevoegd om als eenheid samen aan het thema en belang van leefbaarheid te werken. We doen dit al ruim 20 jaar..

      Nieuwsitems:

Terug

Holtum 2.0 organiseert zondag 23 juni garage sale

  • door 't bestuur
  • 17-06-2019

Afgelopen jaar vond in ons dorpje voor het eerst een garage sale plaats, waarbij meer dan 40 mensen hun overcomplete spulletjes in hun eigen garage of op hun oprit te koop aanboden. Het was een particulier initiatief van een nieuwe bewoonster in ons dorp en voorzag duidelijk in een behoefte, zeker nu de jaarlijkse rommelmarkt van het damescomité van Muziekgezelschap Juliana niet meer wordt georganiseerd. De initiatiefneemster van afgelopen jaar is ondertussen moeder geworden en heeft dit jaar aangegeven om de organisatie niet op zich te willen nemen, vandaar dat de werkgroep Holtum 2.0 dit geslaagde initiatief nu overneemt.

De opzet blijft min of meer gelijk. Behalve in de Houtemse Gezèt en op onze Facebookpagina Holtum.nu, zal er de nodige publiciteit in diverse media verschijnen en zal aan bezoekers van de garagesale op verschillende manieren worden gecommuniceerd waar de deelnemers zich in het dorp bevinden.

Om de kosten te dekken vragen wij het luttele bedrag van 2 euro en deelnemers kunnen zich nu al aanmelden door een e-mail te sturen naar garagesale.holtum@gmail.com of bellen, ook voor vragen, met Frits Suntjens (tel. 06-53160004), lid van de werkgroep Holtum 2.0. 

Garage sale: Overzicht deelnemers op plattegrond

 
 
 
 
 
 
 
 


Dorpsplatform Holtum