• banners/banner-nedcar.jpg
  • banners/banner-herontwikkeling-locatie-munnikstraat.jpg
  • banners/banner-windmolenpark-holtum-noord.jpg
  • banners/banner-lbhf.jpg

Het Dorpsplatform is de overkoepeling van diverse werkgroepen welke te maken hebben met leefbaarheid in Holtum.. De diverse initiatieven hieromtrent welke al liepen zijn samengevoegd om als eenheid samen aan het thema en belang van leefbaarheid te werken. We doen dit al ruim 20 jaar..

      Nieuwsitems:

Terug

Gespreksverslag Windmolenpark Holtum noord

  • door 't bestuur
  • 06-04-2019

Het thema windmolenpark Holtum-Noord speelt al geruime tijd en 18 maart jongstleden heeft de gemeente een dorpsgesprek belegd. Inmiddels is het verslag van de bijeenkomst online geplaatst https://windparkholtumnoord.nl/omgeving.

Naar aanleiding van deze bijeenkomst merken wij dat dit thema leeft onder de inwoners van Holtum en krijgen wij meer vragen. Het doel van het dorpsgesprek was om uw ideeën ten aanzien van Windmolens te verzamelen en de gemeente heeft de hoofdlijnen van het project toegelicht.

Als Dorpsplatform zijn wij aan het inventariseren of er een werkgroep Windmolenpark dient te komen om samen met inwoners van Holtum te bekijken welke vragen er leven en afstemmen wat de mogelijke rol van de werkgroep zou kunnen zijn.

Mocht je interesse hebben om een bijeenkomst bij te wonen waar we de behoefte van een werkgroep in een open gesprek met elkaar willen gaan bespreken, stuur dan een mail naar info@dorpsplatformholtum.nl

Met vriendelijke groet,
Het dorpsplatform

 
 
 
 
 
 
 
 


Dorpsplatform Holtum