• banners/banner-nedcar.jpg
  • banners/banner-herontwikkeling-locatie-munnikstraat.jpg
  • banners/banner-windmolenpark-holtum-noord.jpg
  • banners/banner-lbhf.jpg

Het Dorpsplatform is de overkoepeling van diverse werkgroepen welke te maken hebben met leefbaarheid in Holtum.. De diverse initiatieven hieromtrent welke al liepen zijn samengevoegd om als eenheid samen aan het thema en belang van leefbaarheid te werken. We doen dit al ruim 20 jaar.

      Nieuwsitems:

Terug

Dorpsfeest Holtum groot succes

  • door 't bestuur
  • 28-08-2017

Op zaterdag 26 augustus was de 5de editie van het dorpsfeest in Holtum. Een evenement, georganiseerd door en voor de inwoners van Holtum. Centraal in dit evenement is de mogelijkheid voor inwoners van Holtum om elkaar te ontmoeten en samen een gezellige middag/avond door te brengen. Dit jaar is ervoor gekozen om het feest te organiseren op het onlangs gerealiseerde landschapspark D’n Dreesj.

Al vroeg in de ochtend waren er vele vrijwilligers op de been om het feestterrein in orde te maken. De grote tent van kindervakantiewerk Buchten/Holtum stond er al van vrijdagavond. De bar werd ’s morgens opgezet en ingericht, de verlichting opgehangen, de tafels, banken en het springkussen werden neergezet en binnen enkele uren was het landschapspark omgetoverd tot een heus feestterrein.

Rond 15:00 was het festivalterrein geopend en kwamen de eerste bezoekers langzaam binnendruppelen. De weergoden waren ons gunstig gezind, 28 graden en geen druppel regen, daar konden we vooraf alleen maar van dromen. Rond 16:30 was het al aardig druk en zat de stemming er al goed in. Om 17.00 werd de 5de editie van het dorpsfeest officieel geopend door wethouder Pieter Meekels en de voorzitter van het dorpsfeest, Marcel Claessens.

De opening was tevens de start van de barbecue, de aanwezigen konden zich tegoed doen aan al het lekkers dat de barbecue te bieden had. Nadat iedereen een hapje had gegeten was het tijd voor wat vertier. Coen Janssen, een Limburgse zanger met voornamelijk liedjes van

 
 
 
 
 
 
 
 


Dorpsplatform Holtum