• banners/banner-nedcar.jpg
  • banners/banner-herontwikkeling-locatie-munnikstraat.jpg
  • banners/banner-windmolenpark-holtum-noord.jpg
  • banners/banner-lbhf.jpg

Het Dorpsplatform is de overkoepeling van diverse werkgroepen welke te maken hebben met leefbaarheid in Holtum.. De diverse initiatieven hieromtrent welke al liepen zijn samengevoegd om als eenheid samen aan het thema en belang van leefbaarheid te werken. We doen dit al ruim 20 jaar..

      Nieuwsitems:

Terug

Brigit en Conny, Op naar de Top!

  • door 't bestuur
  • 13-12-2018

Iedereen kent wel in zijn of haar omgeving iemand die vecht tegen kanker, de strijd heeft verloren aan kanker of kanker heeft overwonnen.

Wij, Brigit Ehlen en Conny Mans willen voor al deze mensen maar speciaal voor Bert Ehlen, de lieve man van Brigit, die helaas de strijd veel te vroeg heeft verloren, de Alpe d’Huez beklimmen en wel op donderdag 6 juni 2019. Deze dag gaan we samen “Op naar de Top”.

Wij willen je vragen om ons financieel te steunen, al het geld komt ten goede van KWF. We proberen zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen om nog betere onderzoeken te kunnen realiseren zodat steeds minder mensen de strijd verliezen.

De weg naar de top van de Alpe d’Huez is circa 14 kilometer. Het zal een hele uitdaging zijn om de top te bereiken. Sommige deelnemers en ook wij proberen de top zelfs meerdere malen te bereiken. Je kan ons ondersteunen op de volgende wijze; door onderstaande link te openen kom je de pagina van Alpe D’Huez en via deze (persoonlijke) pagina kun je ons sponsoren.

Of een vrijwillige bijdrage te doneren en in een van onze brievenbussen te stoppen;
Conny Mans: Velgraafweg 28 Holtum
Brigit Ehlen: Grote Dries 36 Holtum

Alvast hartelijk dank.
Lieve groet,
Brigit Ehlen en Conny Mans

 
 
 
 
 
 
 
 


Dorpsplatform Holtum