• banners/banner_buurtplatform.jpg
  • banners/banner_nieuwsbrief.jpg
  • banners/banner_wg_holtum2.jpg

   

De (toekomstige) leefbaarheid van ons dorp is een thema wat velen van ons zorgen baart. Dat geldt zeker voor de verenigingsmensen in ons dorp en het Buurtplatform, maar ook voor veel andere bewoners.

Voorjaar 2017 heeft het Buurtplatform Holtum (actief sinds 2006) zijn naam gewijzigd in de meer toepasselijke naam Dorpsplatform Holtum. Dit werd met name getriggerd door enkele personele wisselingen in dit platform en het opnemen in de organisatie van een zich Holtum 2.0 noemende werkgroep, die zich in de loop van dit jaar spontaan heeft gevormd.

Als Dorpsplatform zijn we blij met dit nieuwe initiatief. Het past heel goed bij en naast een aantal grote, de leefbaarheid bedreigende, infrastructurele ontwikkelingen rondom Holtum  en de organisatie van het dorpsfeest, die al (veel) langer onze vlag  veel aandacht krijgen.

Met de komst van de nieuwe wergroep Holtum 2.0 heeft ook de website van het Dorpsplatform een ontwikkeling ondergaan. Op deze vernieuwde website (waar u zich tans bevindt) vind u nu de informatie van de 7 werkgroepen, actueel nieuws en diverse informatie omtrent zaken aangaande Holtum en omgeving. 

      Nieuwsitems:

Terug

Brigit en Conny, Op naar de Top!

  • door Administrator
  • 13-12-2018

Iedereen kent wel in zijn of haar omgeving iemand die vecht tegen kanker, de strijd heeft verloren aan kanker of kanker heeft overwonnen.

Wij, Brigit Ehlen en Conny Mans willen voor al deze mensen maar speciaal voor Bert Ehlen, de lieve man van Brigit, die helaas de strijd veel te vroeg heeft verloren, de Alpe d’Huez beklimmen en wel op donderdag 6 juni 2019. Deze dag gaan we samen “Op naar de Top”.

Wij willen je vragen om ons financieel te steunen, al het geld komt ten goede van KWF. We proberen zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen om nog betere onderzoeken te kunnen realiseren zodat steeds minder mensen de strijd verliezen.

De weg naar de top van de Alpe d’Huez is circa 14 kilometer. Het zal een hele uitdaging zijn om de top te bereiken. Sommige deelnemers en ook wij proberen de top zelfs meerdere malen te bereiken. Je kan ons ondersteunen op de volgende wijze; door onderstaande link te openen kom je de pagina van Alpe D’Huez en via deze (persoonlijke) pagina kun je ons sponsoren.

Of een vrijwillige bijdrage te doneren en in een van onze brievenbussen te stoppen;
Conny Mans: Velgraafweg 28 Holtum
Brigit Ehlen: Grote Dries 36 Holtum

Alvast hartelijk dank.
Lieve groet,
Brigit Ehlen en Conny Mans

 
 
 
 
 
 
 
 


Dorpsplatform Holtum